CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iulie2022

14.00 Ședința plenară CE

14.00 Ședința plenară CE Are loc Ședința plenară a Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM

17.30 digitalizarea economiei

17.30 digitalizarea economiei Actualizarea proiectelor de digitalizare a economiei discutată de experții Secretariatului COnsiliului Economic cu factori de decizie.

9.00 eRezidency

9.00 eRezidency Consultări ale experților Secretariatului Consiliului Economic cu cei de la USAID privind dezvoltarea inițiativei eRezidency. (best online pharmacy usa)

16.00 Evoluția sectorului IT

16.00 Evoluția sectorului IT Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la Summitul ”Evoluția sectorului IT și perspective de dezvoltare”.

14.00 abilitarea economică a femeilor

14.00 abilitarea economică a femeilor Schimb de experiență în domeniul egalității de gen și al incluziunii sociale între experții Consiliului Economic al Georgiei și Moldovei

11.00 Risipa alimentară

Experții secretariatului Consiliului Economic participă la lucrările Comisiei Parlamentare  pe marginea Legii privind prevenirea risipei alimentare.

15.30 abilitarea economică a femeilor

15.30 abilitarea economică a femeilor Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la lucrările Centrului pentru Întreprinderi Private Internaționale (CIPE) privind aspectele de gen și abilitarea economică a femeilor. (SunriseEquipment)

13.00 reforma fiscală

13.00 reforma fiscală Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la ședinșa Serviciului Fiscal de stat pe marginea simulării  reformei fiscale.

10.00 Abilitarea economică a femeilor

10.00 Abilitarea economică a femeilor Lansarea Grupului de lucru pentru abilitarea economică a femeilor și egalitatea de gen.

10.00 eco-local

10.00 eco-local Experții Secretariatului Comsiliului Economic în discuții cu ”EcoLocal” Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Căutare

Mai citește