CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

ianuarie2020

14.00 Legea nr. 308

Vor avea loc dezbateri pe marginea modific[rii legii nr. 308 cu privire la prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanțării terorismului.

13.00 lansarea Grupului de lucru 7

Prin Hotărârea pentru modificarea HG nr.631/2011 cu privire la Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru nr. 416 din 21.08.2019, Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru exercită și funcțiile Consiliului consultativ pentru întreprinderile mici şi mijlocii. În acest scop se creează un Grup de lucru permanent, condus de Ministrul Economiei și Infrastructurii. Vă invităm la ședința de lansare […]

13.00 Risipa alimentară

Subiectul pe marginea proiectului de lege cu privire la reglementarea risipei alimentare este discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

10.00 Asociația Antreprenorilor cu Dizabilități din Moldova

Experții Secretariatului Consiliului Economic și reprezentanții Asociației Antreprenorilor cu Dizabilități din Moldova discută subiecte ce pot fi abordate în cadrul platformei.  

15.00 Protecția Datelor cu Caracter Personal

Prim-ministrul convocă o ședință pentru a examina obiecțiile față de procedurile Centrului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP). Ședința va întruni factori de decizie ai instituțiilor implicate în proces: Ministerul Justiției, MEI, MSMPS, ASP,  AGE, Consiliul Economic, secretari de stat și consilieri ai premierului, se arată într-un comunicat al Guvernului.

17.00 plăți electronice

Subiectul plăților electronice în Moldova discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții companiei VISA.

10.00 Registrul electronic al angajaților

Conceptul Sistemului informațional automatizat ,,Registrul electronic al angajaților,, va fi discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții Inspectoratului Fiscal de Stat și ai comunității de afaceri.

16.00 protecția datelor cu caracter personal

Subiectul privind protecția datelor cu caracter personal este discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții Agenției de Guvernare Electronică.

10.00 Export de produse de origine animală

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la dezbateri organizate de Banca Mondială consacrate subiectului privind exportul de produse de origine animală.

10.00 inovație pentru dezvoltare durabilă pentru Moldova

Subiectul inovației pentru dezvoltare durabilă pentru Moldova discutat la Secretariatul Consiliului Economic cu reprezentantul Comisiei Economice a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa.

Căutare

Mai citește