CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

septembrie2019

15.00 controlul frontierei

Controlul frontierei pe baza criteriilor de risc discutat cu reprezentanții ANSA de comun cu responsabili ai instituțiilor de resort și experți ai Secretariatului Consiliului Economic. 

9.00 Programul Național de Monitorizare a Calității Laptelui Crud

Experți ai Secretariatului Consiliului Economic și membrii platformei participă la dezbateri publice pe marginea Programului Național de Monitorizare a Calității Laptelui Crud elaborat de Banca Mondială.

10.00 ape uzate

Experții secretariatului Consiliului Economic participă la dezbaterea subiectului dedicat modificărilorla HG 950 pentru aprobarea Regulamentului privind cerinţele de colectare, epurare şi deversare a apelor uzate în sistemul de canalizare şi/sau în emisaruri de apă pentru localităţile urbane şi rurale.  

10.00 Ghișeul unic

Subiectul includerii celor trei rapoarte statistice în Ghișeul unic, pus în dezbateri la Secretariatul Consiliului Economic cu participarea instituțiilor de resort.

10.00 fertilizanți

Experți ai Secretariatului Consiliului Economic participă la dezbaterile organizate de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului pe marginea subictului fertilizanților.

17.00 Doing Business în construcții

Poziția Moldovei în Clasamentul Doing Business la capitolul construcții dezbătut de experți ai Secretariatului Consiliului Economic și ai Ministerului Economiei și Infrastructurii.

15.00 plăți electronice

Soluții potentiale de promovare a plăților electronice și reducerea numerarului în economie vor fi discutate la Consiliul Economic. (zorafestival.org)

10.00 aplicarea legii 279

Soluții pentru depășirea impedimentelor în punerea în aplicare a legii 279 din 2017 despre informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, vor fi căutate de reprezentanții instituțiilor de resort și experți ai Secretariatului Consiliului Economic.

15.00 controlul ANSA bazat pe riscuri la frontieră

Reprezentanții comunității de afaceri și ai instituțiilor statului discută subiectul controlului ANSA bazat pe riscuri la frontieră.

14.00 Combaterea corupției prin aplicarea legii și prevenire

Proiectul comun UE/CoE „Combaterea corupției prin aplicarea legii și prevenire (CLEP)” pus în discuție de experți ai Consiliului Europei și ai Secretariatului Consiliului Economic.

Căutare

Mai citește