CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iulie2021

10.00 Munca la distanță

Discuții pe marginea proiectului revizuit al propunerilor preliminare de ajustare a cadrului normativ aferent onorării obligațiunilor de achitare a impozitelor salariale și a altor obligațiuni în cazul muncii la distanță.

10.00 Digitizarea în sănătate

Șședința Grupului de lucru nr. 3 ”Stimularea și menținerea investițiilor private” în cadrul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, privind inițiativele și perspective de digitalizare în sănătate.   (canadian pharmacy for viagra)

10.00 Risipa alimentară

Subiectul elaborării și promovării legii cu privire la Risipa alimentară va fi discutat la Consiliul Economic cu participarea reprezentanților ministerului Economiei și Infrastructurii, MADRM, ANSA și ANSP.

12.00 date cu caracter personal

Măsuri de protecție împotriva fraudelor de sustragere, cu aplicarea instrumentelor electronice, a mijloacelor bănești, informației care conține secret comercial și datelor cu caracter personal, vor fi deazbătute la întrevederea experților Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții MAI, Băncii Naționale, SIS, Visa, MasterCard și Asociațiile reprezentative ale mediului de afaceri. (Provigil)

9.00 Implementarea standardului anti-mită

Proiectul de concept și Planul de acțiuni privind implementarea standardului anti-mită ISO 37001 în cadrul organelor abilitate cu funcții de control și emitente de acte permisive vor fi prezentate în cadrul consultărilor organizate în cadrul Consiliului Economic.

16.00 Transformare digitală

Oportunitățile de transformare digitală a Republicii Moldova au fost discutate în cadrul dialogului cu partenerii de dezvoltare discutate la întrevederea instituțiilor donatoare cu Prim-ministrul RM.

11.00 Comunitatea de afaceri virtuală

Aspecte în procesul de elaborare a aplicației Comunității virtuale de afaceri discutat de experții secretariatului Consiliului Economic cu dezvoltatorii aplicației.

13.00 Abilitarea economică a femeilor

Secretariatul Consiliului Economic în comun cu UN Women organizează Atelierul de lucru privind integrarea Incluziunii Sociale și de Gen. In cadrul evenimentului va avea loc prezentarea generală a nivelului de aplicare a măsurilor integrării de gen și incluziunii sociale în subiectele actuale aflate pe platforma Consiliului Economic și în măsurile de stat privind combaterea impactului […]

Căutare

Mai citește