CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

Consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri

Pe parcursul anului 2020, în contextul crizei pandemice, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în parteneriat cu Consiliul Economic pe lângă Prim-ministrul Republicii Moldova şi Biroul Asociat de Avocați Gladei și Partenerii a oferit consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri prin organizarea unei serii de webinarii online.

În baza subiectelor discutate şi a întrebărilor oferite de către participanţi a fost elaborată publicaţia “Consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri” ce cuprinde îndrumări practice necesare pentru identificarea celui mai bun curs de acțiune în circumstanțe de pericol financiar și incertitudine comercială produse de criza Covid-19. Publicaţia poate fi accesată şi consultată aici: Consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri   

Această iniţiativă a fost organizată cu suportul Fondului de Impact BERD pentru Micile Afaceri (Japonia, Korea, Luxembourg, Suedia, Italia, SUA, Elveția și Taipei China).

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de către proiectul grupului Băncii Mondiale „Reforma climatului investițional”, finanțat de Guvernul Suediei.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.