CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

The Secretariat of the Economic Council to the Prime Minister is supported by the European Bank for Reconstruction and Development, funded by the UK Government’s Good Governance Fund
img
Language

Consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri

Pe parcursul anului 2020, în contextul crizei pandemice, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în parteneriat cu Consiliul Economic pe lângă Prim-ministrul Republicii Moldova şi Biroul Asociat de Avocați Gladei și Partenerii a oferit consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri prin organizarea unei serii de webinarii online.

În baza subiectelor discutate şi a întrebărilor oferite de către participanţi a fost elaborată publicaţia “Consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri” ce cuprinde îndrumări practice necesare pentru identificarea celui mai bun curs de acțiune în circumstanțe de pericol financiar și incertitudine comercială produse de criza Covid-19. Publicaţia poate fi accesată şi consultată aici: Consiliere juridică de urgenţă pentru IMM-uri   

Această iniţiativă a fost organizată cu suportul Fondului de Impact BERD pentru Micile Afaceri (Japonia, Korea, Luxembourg, Suedia, Italia, SUA, Elveția și Taipei China).

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de către proiectul grupului Băncii Mondiale „Reforma climatului investițional”, finanțat de Guvernul Suediei.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.