CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

martie2020

14.30 consultări cu reprezentanții CCI

Experții Secretariatului Consiliului Economic în discuții cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie din RM cu privire la modul în care agenții economici pot să se protejeze de potențiale pierderi, prejudicii legate de consecințele COVID-19.

14.00 întrevederea Prim-ministrului cu asociațiile business, membre CE

Secretariatul Consiliului Economic participâ la întrevederea Prim-ministrului cu asociațiile business, membre ale Consiliului Economic.

14.00 Agent de muncă temporară

Proiectul de lege care Reglementează munca prin agent de muncă temporară se discută cu reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și experți ai Secretariatului Consiliului Economic.

14.00 clasamente internaționale

Întrevederea experților Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii pe marginea metodologiei monitorizării clasamente internaționale ale RM.

15.00 dezvoltarea turismului

Subiectul dezvoltării turismului discutat în cadrul ședinței tehnice cu participarea experților Secretariatului Consiliului Economic și reprezentanți ai comunității de afaceri.

14.00 E-sănătate

Ședință tehnică pe marginea subiectului E-sănătate.

10.00 reglementarea muncii prin agent de muncă temporară

Ședința GL 4, privind reglementarea muncii prin agent de muncă temporară este organizată pe 03.03.2020, ora: 10.00. Locație: sala de ședințe, et.6, clădirea Guvernului.

Căutare

Mai citește