CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

Blog List

13.00 Proiectul pentru modificarea unor acte normative

Ședință la Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării pe marginea proiectului pentru modificarea unor acte normative (Legea nr. 246/2017 privind întreprinderea de stat și întreprinderea municipală, Legea nr.1134/1997 privind societățile pe acțiuni, Legea salarizării nr.847/2002)

11.00 TFA

Reuniunea de coordonare a TFA, Amcham, Ministerul Dezvoltării Econimiei și Digitalizării.

Poziție vacantă de expert în domeniul abilitării economice a femeilor și egalității de gen

Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru are misiunea de a facilita dialogul dintre comunitatea de afaceri și autoritățile statului, astfel încât să dezvolte un climat economic favorabil. Urmărind această misiune, Consiliul și-a asumat  angajamentul  să promoveze egalitatea de gen și abilitarea  economică a femeilor. Știți cum să militați pentru reforme care să promoveze echilibrul de gen […]

12.00 eCommerț

Reuniune de coordonare la Secretariatul Consiliului Economic pe marginea elaborării pachetului legislativ eCommert.

În Moldova ar putea să apară sandbox-uri, primele din Europa de Est, prin care antreprenorii să testeze noi tehnologii energetice

Ce sunt Sandbox-urile și cum antreprenorii din Moldova și potențialii investitori vor putea beneficia de acestea? Conceptul respectiv a fost prezentat de Ministerul Energiei, sectorului asociativ de afaceri, instituțiilor de resort și partenerilor de dezvoltare în cadrul ședinței Grupului de Lucru 3 „Stimularea și menținerea investițiilor private” în cadrul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, organizată […]

16.00 ÎMM

Secretariatul Consiliului Economic participă la discuțiile: „Italia și BERD sprijină IMM-urile și start-up-urile din Moldova prin intermediul Inițiativei Central Europene”

15.00 consultări publice

Secretariatul Consiliului Economic participă la consultările publice, pe domeniul „Mediu de afaceri, cooperare economica internațională, infrastructura calității și protecția consumatorilor”

10.00 Visul Prinde Aripi

Secretariatul Consiliului Economic participă la lucrările Conferinței Naționale ”Visul Prinde Aripi: Reziliența feminină. Putere și Prosperitate în era crizelor.”

10.00 eNotariat

Este deiscutat proiectul conceptului tehnic al platformei eNotariat.

9.00 EU4Digital

Seretariatul Consiliului Economic participă la lucrările EU4Digital Faza II – Conferința digitală a Parteneriatului estic 2023.

Căutare

Mai citește