CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

Opinia mebrilor Consiliului Economic despre platformă

Descarcă Sondajul din Februarie 2021

Rezultatele sondajului din februarie 2021 arată că opinia respondenților cu privire la majoritatea subiectelor s-a îmbunătățit.

Astfel, în februarie 95% dintre respondenți sunt de acord că Consiliul Economic promovează inițiative care corespund intereselor comunității de afaceri, bunelor practici internaționale și sunt susținute de comunitatea internațională.

În septembrie 2020, această opinie a fost împărtășită de 89%. Datele anchetei arată, de asemenea, că tot mai mulți membri ai CE consideră că platforma asigură o implicare cu adevărat multilaterală a tuturor membrilor săi. Sondajul din februarie 2021 arată, de asemenea, că 80% dintre respondenți sunt total de acord că Consiliul Economic este un mecanism eficient pentru a promova un dialog între Guvern și comunitatea de afaceri. Anul trecut, 61% erau de această părere.

În februarie 2021, la sondaj mai mulți respondenți au participat decât în septembrie 2020 – 62 față de 58.

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de proiectul Corporației Internaționale Financiare Reforma climatului investițional, finanțat de Agenția de Dezvoltare Internațională a Guvernului Suediei.

Căutare

Mai citește

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.