CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

The Secretariat of the Economic Council to the Prime Minister is supported by the European Bank for Reconstruction and Development, funded by the UK Government’s Good Governance Fund
img
Language

Opinia mebrilor Consiliului Economic despre platformă

Descarcă Sondajul din Februarie 2021

Rezultatele sondajului din februarie 2021 arată că opinia respondenților cu privire la majoritatea subiectelor s-a îmbunătățit.

Astfel, în februarie 95% dintre respondenți sunt de acord că Consiliul Economic promovează inițiative care corespund intereselor comunității de afaceri, bunelor practici internaționale și sunt susținute de comunitatea internațională.

În septembrie 2020, această opinie a fost împărtășită de 89%. Datele anchetei arată, de asemenea, că tot mai mulți membri ai CE consideră că platforma asigură o implicare cu adevărat multilaterală a tuturor membrilor săi. Sondajul din februarie 2021 arată, de asemenea, că 80% dintre respondenți sunt total de acord că Consiliul Economic este un mecanism eficient pentru a promova un dialog între Guvern și comunitatea de afaceri. Anul trecut, 61% erau de această părere.

În februarie 2021, la sondaj mai mulți respondenți au participat decât în septembrie 2020 – 62 față de 58.

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de proiectul Corporației Internaționale Financiare Reforma climatului investițional, finanțat de Agenția de Dezvoltare Internațională a Guvernului Suediei.

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.