CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

The Secretariat of the Economic Council to the Prime Minister is supported by the European Bank for Reconstruction and Development, funded by the UK Government’s Good Governance Fund
img
Language

16.00 Litigii și insolvabilitate

– Conflictele: ne judecăm sau ne înțelegem?
– Falimentul: moarte subită sau o nouă viață?
– Instanța de judecată: aspecte cheie în litigiile post-Covid-19?

Pune întrebări juriștilor experimentați, care îți stau acum la dispoziție, datorită asistenței BERD. Roger Gladei, partener conducător, și Valeriu Cernei, asociat senior la Biroul Asociat de Avocați Gladei și Partenerii vor ține cel de al treilea webinar „Litigii și insolvabilitate”.

Evenimentul face parte din seria a trei webinare „Consiliere juridică de urgență”, care abordează problemele juridice actuale cu care se confruntă ÎMM-urile locale pe timp de criză.

Webinarele sunt adresate ÎMM-urilor locale și au scopul de a sensibiliza mediul de afaceri prin oferirea asistenței juridice și practice necesare pentru identificarea celui mai bun curs de acțiune în circumstanțe de pericol financiar și incertitudine comercială produse de criza Covid-19.

Te așteptăm joi, 9 iulie 2020, între 16.00 – 17.30, pe platforma Zoom. Aici găsești linkul pe care te înregistrezi: https://docs.google.com/forms/d/1kN4xjy_TKuSPwkILTRQsjiNNiOMdj8oeQxZneKDFtAY/viewform?edit_requested=true

Agenda detaliată a evenimentului va fi expediată odată cu confirmarea înregistrării la Webinar.

______________________________________________________________________________________________________
Proiectul „Consiliere juridică de urgență” este organizat cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucții și Dezvoltare în parteneriat cu Consiliul Economic pe lângă Prim-ministrul RM și este susținut de Fondul de Impact BERD pentru Micile Afaceri (Japonia, Korea, Luxembourg, Suedia, Italia, SUA, Elveția și Taipei China).

Căutare