CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

Webinare de asistență juridică

7 iulie 2020 – Reprezentanții ÎMM-urilor sunt invitați să participe în cadrul Webinarelor de asistență juridică din cadrul proiectului „Consiliere juridică de urgență”, organizat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în parteneriat cu Consiliul Economic pe lângă Prim-ministrul RM și Biroul Asociat de Avocați Gladei și Partenerii.

Evenimentele sunt adresate ÎMM-urilor locale și au scopul de a sensibiliza mediul de afaceri prin oferirea asistenței juridice și practice necesare pentru identificarea celui mai bun curs de acțiune în circumstanțe de pericol financiar și incertitudine comercială produse de criza Covid-19.

Webinarele vor fi livrate de avocații Biroului Asociat de Avocați Gladei și Partenerii pe teme de interes actual pentru ÎMM-uri, identificate în faza preliminară de investigare a mediului de afaceri.

Temele celor trei webinarii sunt:

  1. Probleme contractuale și comerțul electronic, 25 iunie
  2. Raporturi de muncă și măsuri compensatorii, 2 iulie
  3. Litigii și insolvabilitate, 9 iulie

Webinarele vor fi ținute după-amiază, pe platforma Zoom în limba română, iar durata acestora va fi în jur de 1,5 ore. La sfârșitul celor trei Webinare, participanților li se va expedia un document-sinteză cu cele mai stringente întrebări abordate.

Webinarele vor fi gratuite, iar fiecare doritor se poate înregistra completând formularul de înregistrare. Link-ul pentru înregistrarea prealabilă la primul Webinar „Probleme contractuale și comerț electronic” poate fi accesat aici.

Pentru detalii suplimentare cu privire la eveniment, vă rugăm să urmăriți noutățile și actualizările de pe paginile de facebook EBRD Advice for Small Businesses in Moldova și Consiliul Economic.

 Proiectul „Consiliere juridică de urgență” este susținut de Fondul de Impact BERD pentru Micile Afaceri (Japonia, Korea, Luxembourg, Suedia, Italia, SUA, Elveția și Taipei China).

Căutare

Mai citește

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.