CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iunie2023

15.30 Ședința Grupului de Lucru 1

V-a avea loc ședința GL1 „Eliminarea constrângerilor în activitatea antreprenorială”  în cadrul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru. În cadrul discuțiilor cu participarea lui Victor PARLICOV, Ministrul Energiei vor fi abordate îngrijorările comunității de afaceri în legătură cu aprobarea Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale nr. 72/2023.

16.00 Abilitarea economică a femeilor

Ședința Grupului de lucru pentru abilitarea economică a femeilor și egalitatea de gen.

10.00 Tranziția verde

Secretari de stat își coordonează acțiunile în domeniul dezvoltării durabile. rReuniunea Grupului de lucru se desfășoară pe platforma Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM.

10.00 Grupul de Lucru 5

Se discută noua agendă a Grupului de Lucru 5 al Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul, ,,Îmbunătățirea poziției Moldovei în clasamentele economice internaționale”, cu Dan Nuțiu, Președintele executiv al Asociației Investitorilor din România în RM.

10.00 promovarea surselor de energie regenerabilă

Consultările publice pe marginea legii privind promovarea surselor de energie regenerabilă.

10.00 abilitarea economică a femeilor

Are lo ședința Grupului de lucru pentru abilitarea economică a femeilor și egalitatea de gen.

16.00 Tranziția verde

Întrevederea experților Secretariatului Consiliului Economc cu reprezentanți ai UE pe marginea subiectului tranziției la economia verde.

16.00 Dereglementarea afacerii

Dereglementarea afacerii discutată de experții Secretariatului Consiliului Economic cu videprim-ministrul, ministru dezvotării economice și digitalizării, Dumitru Alaiba

10.00 Digitalizarea interacțiunii cu Serviciul Fiscal de Stat

​​​​​​​Întrevederea Ecperților Secretariatuluo Consiliului Economic cu reprezentanții ATIC pe marginea  digitalizării interacțiunii cu Serviciul Fiscal de Stat

Căutare

Mai citește