CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

The Secretariat of the Economic Council to the Prime Minister is supported by the European Bank for Reconstruction and Development, funded by the UK Government’s Good Governance Fund
img
Language

Consiliul Economic continuă să fie văzut ca o platformă de dialog public privat nepartizan

Consiliul Economic continuă să fie văzut ca o platformă de dialog public privat nepartizan

Descarcă Sondajul de opinie din Februarie 2023

Membrii Consiliului Economic pe lângă prim-ministrul RM au apreciat activitatea platformei din care fac parte, participând la un sondaj anual.

Potrivit sondajului 97% din cei 61 de respondenți câți au răspuns la întrebările din chestionar,  sunt de părere că  Consiliul Economic continuă să fie o platformă de dialog public privat nepartizan.

97% din participanții la sondaj cred că platforma promovează inițiative care corespund intereselor asociațiilor de afaceri și bunelor practice internaționale.

Datele chestionarului mai arată că 91% din intervievați sunt de părere că Consiliul Economic este un mecanism eficient de promovare a dialogului dintre Guvern și comunitatea de afaceri.

92 la sută din respondenți susțin că Consiliul Economic este un instrument esențial în promovarea reformelor economice și este important ca acesta să își continue activitatea în viitorul apropiat.

Rezultatele totale dar și unele opinii ale respondenților la Sondaj pot fi găsite aici.

Sondajul de opinie în rândul celor 122 de membri ai Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM a fost realizat în perioada ianuarie-februarie 2022.

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de către proiectul grupului Băncii Mondiale „Reforma climatului investițional”, finanțat de Guvernul Suediei.

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.