CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

septembrie2022

10.00 e-comerț

Reuniunea de lucru a experților privind pachetul legislativ eComerț.

9.30 Risipa alimentară

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la lucrările Comisia parlamentară  pe marginea proiectului de lege privind Risipa alimentară. 

15.00 Serviciul Vamal

Întrevederea reprezentanților Ministerului Economici, a Serviciului Vamal, a experților Secretariatului Consiliului Economic pe probleme vamale cu comunitatea de afaceri.

13.00 Risipa alimentară

13.00 Risipa alimentară Legea privind deșeurile alimentare discutată la Comisia parlamentară la care participă experții Secretariatului Consiliului Economic. (clubdeportestolima.com.co)

Servicii vamale digitale și excluderea hârtiei la export

Pe 15 septembrie a.c. a fost lansată a doua fază a proiectului de modernizare a sistemelor informaţionale ale Serviciului Vamal pentru facilitarea procedurilor de export, inclusiv exporturilor online, care constă din 3 componente: servicii vamale fără hârtie; sistemul de gestiune a deciziilor vamale pentru regimurile suspensive; crearea unui cabinet al agentului economic exportator. Suportul financiar […]

15.00 MBW

15.00 MBW Secretariatul Consiliului Economic dirijează panelul din cadrul Moldova Business Week 2022 ”Sectorul – partener și parte interesată de reformele guvernamentale”.

14.00 e-comerț

14.00 e-comerț Serviciul Vamal și Poșta Moldovei organizează în comun cu Consiliul Economic un eveniment de lansare a procesului de export digitalizat și automatizat prin intermediul trimiterilor poștale internaționale.

12.30 BizRadar

12.30 BizRadar Replicarea BizRadar de către Consiliile Economice din Asia Centrală este discutată la o ședință comună cu experții Secretariatului Consiliului Economic.

12.00 AIR

12.00 AIR Membrii Consiliului Economic – Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, se întrunesc în ședință cu Prim-ministrul RM

15.00 politica fiscală

15.00 politica fiscală Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la lucrările Grupului de lucru parlamentar privind politica fiscală.

Căutare

Mai citește