CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iunie2022

14.00 sănătate

14.00 sănătate Experții Secretariatului Consiliului Economic, cei ai Camerei Americane de Comerț în Moldova discută cu consilierul premierului pe probleme de sănătate subiecte de pe agenda Consiliului Economic.

14.00 securitatea alimentară

14.00 securitatea alimentară Experții Secretariatului Consiliului Economic discută cu reprezentanții Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare politica de securitate alimentară.

13.30  sistemul de inspecție și sancționare

13.30  sistemul de inspecție și sancționare Discuții dintre experții Secretariatului Consiliului Economic și cei ai USAID cu privire sistemul de inspecție și sancționare.

10.00 Facilitarea comerțului

10.00 Facilitarea comerțului Reuniunea Consiliului consultativ vamal, cu participarea Secretariatului Consiliului Economic, pe probleme de facilitare a comerțului.

17.00 Codul urbanistic și de construcții.

17.00 Codul urbanistic și de construcții.  Discuții dintre ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și experții Secretariatului Consiliului Economic cu privire la conceptul de cod urbanistic și de construcții.

10.30 Remunerarea compensatorie

10.30 Remunerarea compensatorie Experții Secretariatului Consiliului Economic discută cu reprezentanții instituțiilor statului și ai asociațiilor de afaceri remunerația compensatorie pentru copia privată.

14.30 CIPE

14.30 CIPE Experții Secretariatului Consiliului Economic în discuții cu esperții Centrului pentru Întreprinderi Private Internaționale.

9.00 energie electrică și gaze

9.00 energie electrică și gaze Secretariatul Consiliului Economic participă la lucrările atelierului de lucru privind infrastructura de energie electrică și gaze.

13.45 reziliența întreprinderilor

13.45 reziliența întreprinderilor Secretariatul Consiliului Economic participă la lucrările mesei rotunde privind reziliența întreprinderilor.

15.00 fiscalitate

15.00 fiscalitate Experții Secretariatului  Consiliului Economic participă la lucrările Grupului Parlamentar de lucru pentru fiscalitate.

Căutare

Mai citește