CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

mai2022

14.00 eCommerce

Evaluarea impactului Pachetului de modificări legislative eCommerce va fi discutat în cadrul Grupului de lucru AIR cu participarea Secretariatului Consiliului Economic.

15.00 Reforma sistemului sancționator și cel al inspecțiilor

Reforma sistemului sancționator și cel al inspecțiilor este discutată la Secretariatul Consiliului Economic. (canada drug pharmacy)

11.30 Atelierul Naţional pe aspecte de Gender în Tranziţia Verde

Facilitarea de finanțare a economiei verzi (GEFF) a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) din Moldova organizeazză Atelierul Naţional pe aspecte de Gender în Tranziţia Verde la care participă experții Secretariatului Consiliului Economic.

10.00 servicii curierat

Domeniul Curierat rapid privat este discutat la Consiliul Economic pe lângă prim-ministrul RM cu participarea reprezentaților companiilor de curierat din țară și a instituțiilor de stat de resort.

11.00 Agenția Investițiilor

Subiectul eficientizării procesului de promovare a imaginii RM și atragerea investițiilor.va fi discutat azi la Secretariatul Consiliului Economic dintre reprezentanții Agenției Investițiilor și a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. (rentalry.com)

15.30 Taxa compensatorie

Subiectul legat de taxa compensatorie pentru copia privată, este discutat la Secretariatul Consiliului Economic cu reprezentanții asociațiilor de afaceri.

10.00 abilitarea economică a femeilor

Evenimentul de lansarea a Foii de parcurs privind abilitarea economică a femeilor.

14.00 BizRadar

Prezentare Aplicației comunității de afaceri virtuale ”BizRadar” în cadrul Academiei de Jurnalism Economic.

Căutare

Mai citește