CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

februarie2022

13.30 Codul construcțiilor

Secretariatul CE perticipă la discuția proiectului Codului construcțiilor. (online pharmacy worldwide shipping)

13.30 migrație și azil

Experții Secretariatului CE participă la ședinta comisiei de coordonare a activităților in domeniul migrației și azilului.

14.00 ANSA

Regulamentul privind modul de trecere a frontierei de stat a mărfurilor supuse controlului de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor este discutat dintre experții Secretariatului CE cu reprezentanții ANSA.

14.30 Ghilotinarea actelor normative

Ghilotinarea actelor normative este discutată de către experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții instituțiilor statului.

10.30 Star-up

Consultare publică la Parlament cu participarea Secretariatului Consiliului Economic privind promovarea star-up-urilor.

15.00 eComerț

Consultări privind proiectul de infrastructură de comerț electronic este discutat dintre reprezentanții Fondului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și experții Secretariatului Consiliului Economic.

10.00 Medicamente

Stabilirea prețurilor la medicamente dicutată dintre reprezentanții instituțiilor de resort a statului cu experții Secretariatului Consiliului Economic.

13.00 eNotariat

Digitizarea interacțiunilor cu notarii este discutată la Secretariatul Consiliului Economic. (certified canadian international pharmacy)

10.00 GL 6

Autoritățile și comunitatea de afaceri discută proiectul de modificare a Codului Muncii și proiectul Hotărîrii de Guvern privind Ucenicia la locul de muncă care ar aduce claritate în reglementarea și aplicarea acestui tip de formare preofesională non formală.

10.00 GL 4

Sunt discutate primele soluții care să faciliteze munca la distanță.

Căutare

Mai citește