CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

decembrie2021

12.00 Semnarea Acordului de Parteneriat

Un Acord de parteneriat va fi semnat între Proiectul”Tehnologiile Viitorului”, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, și Secretariatul Consiliului Economic.

9.00 SI TRACES NT

Are loc webinarul, „SI TRACES NT” organizat cu participarea Consiliului Economic pe lângă Prim-Ministru/Comitetul Național pentru Facilitarea Comerțului, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, cu prezentarea practică privind înregistrarea operatorilor  pe platforma nouă și solicitarea rolurilor de acces.

9.30 Contractarea medicamentelor

Secretariatul Consiliului Economic participă la consultările publice privind contractarea medicamentelor și dispozitivelor medicale.

14.15 Criterii de contractare

Criterii de contractare în sistemul de sănătate discutate deMinisterul Sănătății, Asociații de afaceri și experții Secretariatului Consiliului Economic.

11.00 Remunerația Compensatorie

Reprezentanți ai sectorului asociativ și experți ai Secretariatului Consiliului Economic discută remunerația compensatorie pentru copia privată.

10.00 Consiliul ÎMM

Ședința publică a Consiliului Consultativ pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii. (Grossmancapraroplasticsurgery)

9.00 insolvabilitatea

Ședința Grupului de Lucru al Consiliului Economic ”Eliminarea constrângerilor în activitatea antreprenorială” privind insolvabilitatea.

10.00 abilitarea economică

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la discuții cu Ministerul Educației me marginea Foii de parcurs privnd abilitatea economică a femeilor.

10.00 GL 2

Ședința Grupului de Lucru 2 „Facilitarea Comerțului Transfrontalier” cu noul director al ANSA.

14.00 Migrație

Experții Consiliului Economic participă la Seminarul PNUD ”Antrenarea sectorului privat: Migrație. De la cartografiere la acțiune”.

Căutare

Mai citește