CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

octombrie2021

13.00 Standardul antimită

Subiectul implementării standardului anti-mită este discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu experții proiectului GIZ.

11.00 Finanțarea IMM-urilor

Finanțarea IMM-urilor este discutată de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții PwC. (clubdeportestolima.com.co)

9.30 Energia verde

Secretariatul Consiliului Economic participă la dialogul privind energia verde – Acțiuni de urmat.

10.00 taxa compensatorie

Subiectul remunerației compensatorii pentru copia privată este discutat la Consiliul Economic cu participarea autorităților de stat de resort și ai asociațiilor de afaceri.

9.00 Reglementări în construcții

Problemele privind reglementarea în domeniul construcțiilor este discutată de experții Secretariatului Consiliului Economic cu viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu.

9.30 Comitetul consultativ pentru digitalizare

Secretariatul Consiliului Economic participă la lucrările Comitetului consultativ pentru digitalizare.

10.00 GL 6

Ședința Grup de lucru 6 privind facilitățile fiscale pentru susținerea domeniului sportiv în RM.

15.00 ÎMM

Are loc evenimentul regional on-line organizat de UE și BERD despre IMM-urile și sprijinul pentru climatul investițional în țările din Parteneriatul Estic.

14.00 Prețul medicamentelor

Experții Secretariatului Consiliului Economic discută cu instituțiile de stat de resort modificarea cadrului de reglementare privind stabilirea prețurilor medicamentelor.

14.00 Imigrarea

Impedimente întîmpinate de comunitatea de afaceri în domeniul imigrării sunt discutate la Secretariatul Consiliului Economic. (go deal now)

Căutare

Mai citește