CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iunie2021

14.00 Servicii digitale pentru notari

Discuții pe marginea digitizării serviciilor notariale pentru agenții economici vor avea loc între Camera Notarială, Agenția Servicii Publice, Agenția de Guvernare Electronica și Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică. (trilogymedicalcenter)

11.00 e-Sănătate

Subiectul dezvoltării conceptului de e-Sănătate va fi dezbătut de experții Secretariatului Consiliului Economic în comun cu reprezentanții Asociației Investitorilor Străini și Uniunea Instituțiilor Medico-Sanitare Private din Moldova.

12.30 Digitizarea economiei

Subiecte legate de transformarea digitală vor fi discutate de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții UNDP Moldova și Ministerul Afacerilor Interne și Integrării Europeme.

10.00 eSănătate

Ședința Grupului de lucru nr. 3 pe marginea inițiativelor și perspectivelor de digitalizare în sănătate.

10.00 Foaia de parcurs de Digitizare economică

Prezentarea publică a progreselor și propunerilor în procesul de implementare a Foii de parcurs pentru impulsionarea procesului de digitizare a economiei naționale și dezvoltare a comerțului electronic.

Digitalizarea economiei

Prezentarea publică a progreselor de implementare și propunerilor de actualizare a Foii de parcurs pentru digitalizarea economiei și promovare a comerțului electronic.

11.30 Abilitarea economică a femeilor

Discuții ale experților Secretariatului Consiliului Economic cu cei ai UN Women în Moldova pe marginea abilitării economice a femeilor.

11.00 Abilitarea femeilor

Stabilirea subiectelor din agenda Consiliului Economic legate de abilitarea femeilor. (canadian pharmacy levitra)

14.00 Anti-mită

Discuții pe marginea conceptului anti-mită între experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții părților interesate.

10.00 achitarea impozitelor salariale

Ședința GL 4 pe marginea onorării  obligațiunilor de achitare a impozitelor salariale și a altor obligațiuni în cazul angajării personalului din străinătate la distanță.

Căutare

Mai citește