CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

mai2021

16.00 TRADECON’21

Secretariatul Consiliului Economic moderează Secțiunea ”Comerțul electronic, catalizator al economiei fără numerar” din cadrul  Conferinței de transformare digitală și incluziune financiară TRADECON’21. (online canadian pharmacy review)

10.00 Poșta Moldovei

Reprezentanții ÎS Poșta Moldovei, BERD și experți ai Secretariatului Consiliului Economic discută modalități de promovare a comerțului electronic. (Alprazolam)

11.00 Grupul de Lucru „Rеduсеrеa oсupării informalе și a fеnomеnului ,,salariilor în pliс”

Vă invităm la ședința Grupului de lucru nr. 4 „Rеduсеrеa oсupării informalе și a fеnomеnului ,,salariilor în pliс” în cadrul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, pentru a discuta următoarele subiecte: Prezentarea statutului propunerilor de modificare a Codului Muncii, oferite de către asociațiile de business la finele anului 2020 (raportor: DlVladislav Caminschi) Discuții privind onorarea obligațiunilor de achitare a […]

9.00 e-Dome

Reprezentanții instituțiilor de stat dezbat în cadrul Grupului de lucru e-Dome Conceptul Sistemului Național de Transfer de Cunoștințe ”e-Dome”.

14.30 GDPR

Protecția datelor conform Regulamentului general privind protecția datelor discutate cu experții Secretariatului Consiliului Economic.

Căutare

Mai citește