CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

aprilie2021

10.00 ISO 37001

Secretariatul Consiliului Economic în discuție cu expertul UNDP privind eleborarea conceptului de implementare ISO 37001 în instituțiile de control și în cele emitente de acte permisive.

10.00 Aplicația comunității de afaceri virtuale

Experții Secretariatului Consiliului Economic și compania de elaborare a softului aplicației comunității de afaceri virtuale vor discuta conceptul și  perioada de punere în aplicare a aceteia.

14.00 E-Gov

Modernizarea serviciului public Înregistrarea de Stat a Unităților de Drept discutată în cadrul unei ședințe de lucru organizate de Agenția de Guvernare Electronică cu participarea instituțiilor de resort și ai experților Secretariatului Consiliului Economic.

9.00 Abilitarea economică a femeilor

Discuții în cadrul Secretariatului Consiliului Economic cu consultantul național contractat de UN Women care va sprijini Consiliul Economic în procesul de elaborarea foii de parcurs axată pe intervențiile de abilitare economică a femeilor.

14.30 Digitalizarea economiei

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe va examina în audieri publice Pachetul legislativ pentru digitalizarea economiei.

10.00 Digitalizarea în sănătate

Discuții ale comunității de afaceri și reprezentanții instituțiilor de stat privind oportunități de digitalizare în sănătate. (canadian pharmacy scam)

14.00 Digitalizarea economiei

Experții Secretariatului Consiliul Economic poartă discuții cu reprezentanții Băncii Nationale privind Foaia de parcurs  pentru impulsionarea procesului de digitizare a economiei naționale și dezvoltare a comerțului electronic.

Căutare

Mai citește