CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

martie2021

14.00 produse lactate

Experții Secretariatului Consiliului Economic în discuții cu reprezentanții Agenției de investiții despre evaluarea potențialului dezvoltării sectorului produselor lactate.

14.00 digitizarea economiei

Subiecte de pe agenda Foii de parcurs pentru impulsionarea procesului de digitizare a economiei naționale și dezvoltare a comerțului electronic vor fi discutate de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei.

10.00 Ședința Grupului de lucru nr. 6 „Dezvoltarea Pieței Muncii”

La ședința Grupului de lucru nr. 6 „Dezvoltarea Pieței Muncii” din cadrul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, se vor discuta următoarele subiecte: ”Comanda de stat pe dimensiunea învățământului dual” (raportor: Dna Victoria Mereacre, consultant principal al Direcției învățământ profesional tehnic, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării); ”Prognoza pieței muncii pentru anul 2021”(raportor: dna Raisa Dogaru, director […]

10.00 Aplicația comunității de afaceri virtuale

Experții Secretariatului Consiliului Economic discută cu dezvoltatorii IT caracteristicile Aplicației comunității de afaceri virtuale dezvoltate la inițiativa Secretariatului  Consiliului Economic.

12.00 UNECE

Secretariatul Consiliului Economic participă la discuții cu reprezentanții Comisiei Economice a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa.

11.00 De ce femeile au venituri mai mici

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la lansarea studiului Expert Grup : De ce femeile au venituri mai mici decât bărbații pe tot parcursul vieții?

Căutare

Mai citește