CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

februarie2021

10.00 eComerț

Va fi  prezentat raportul de evaluare privind comerțul electronic și economia fără numerar.

10.00 Facilitarea comerțului

Secretariatul Consiliului Economic participă la atelierul regional privind îmbunătățirea conformității prin facilitarea comerțului, organizat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Stabilirea prețurilor pentru medicamente

Discuții ale experților Secretariatul Consiliului Economic poartă discuții informative cu reprezentanții instituțiilor statului referitoare la Stabilirea prețurilor pentru medicamente.  

11.00 Echipa Economică Germană

Secretariatul Consiliului Economic în discuție cu Echipa Economică Germană. Subiectele dezbătute vor ține de consolidarea asistenței Echipei Economice Germane în promovarea acțiunilor favorabile dezvoltării mediului de afaceri.

11.00 Aplicația Comunitatea de afaceri virtuală

Experții Secretariatului Consiliului Economic discută detalii tehnice cu experți în IT referitoare la elaborarea Aplicației Comunitatea de afaceri virtuală.

14.00 risipa alimentară

Discuții dintre Ministerul Economiei și Infrastructurii și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului cu participarea Secretariatului Consiliului Economic pe marginea proiectului de lege privind risipa alimentară. (canadian pharmacy price checker)

15.00 Digitalizarea procesului de eliberare a Carnetelor ATA

Va fi lansat proiectul destinat digitalizării procesului de eliberare a Carnetelor ATA de către CCI.   Consiliului Economic pe lângă Prim-Ministru a contribuit la identificarea asistenței tehnice, a facilitat elaborarea proiectului și va acorda suport pe parcursul implementării acestuia.  

10.00 Digitizarea economiei

Apel către membrii Consiliului de colectare a propunerilor adiționale pentru Foaia de parcurs pentru impulsionarea procesului de digitizare a economiei naționale și dezvoltare a comerțului electronic. Ședința Grupului de lucru ”Digitizarea economiei”.

14.00 Standardul anti-mită

Subiectul implementării standardului anti-mită în instituțiile statului este discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie.

12.00 Comunitatea de afaceri virtuală

Experții Secretariatului Consiliului Economic în dicuții cu dezvoltatorii Aplicației Comunității de Afaceri Virtuale.

Căutare

Mai citește