CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

The Secretariat of the Economic Council to the Prime Minister is supported by the European Bank for Reconstruction and Development, funded by the UK Government’s Good Governance Fund
img
Language

A fost elaborat studiu în domeniul promovării și protejării producătorilor autohtoni pe piața internă și cea externă

17 februarie 2021 – Studiu în domeniul promovării și protejării producătorilor autohtoni pe piața internă și cea externă a fost  elaborat în cadrul Studiului de Impact al pandemiei Covid-19 asupra sectoarelor economice și a Matricei cu politici de recuperare care pot fi accesate aici https://consecon.gov.md/matricea-covid-19/ .

Studiul în domeniul promovării și protejării producătorilor autohtoni pe piața internă și cea externă  vine să exploreze unele acțiuni din Matricea COVID care țin de protejarea intereselor producătorilor locali.

Ulterior Secretariatul Consiliului Economic va veni cu informații despre pașii următori privind oportunitatea și inițierea implementării recomandărilor din Studiu.

Matricea COVID este elaborată în cadrul Studiului de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei. Studiu este realizat de Consiliul Economic în comun cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, cu susținerea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Fondul Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și Corporația Financiară Internațională.

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de proiectul Corporației Internaționale Financiare Reforma climatului investițional, finanțat de Agenția de Dezvoltare Internațională a Guvernului Suediei.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.