CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

ianuarie2021

14.00 obiecte industriale periculoase

Experți internaționali și naționali discută în cadrul ședinței organizate pe platforma Consiliului Economic ultimele propuneri la legea privind obiectele industriale periculoase.

10.00 Utilizarea produselor din plastic

Noi interdicții la utilizarea unor produse din plastic, prevăzute în Legea Comerțului interior,  art. 201 alin. 4,  în discuții la Consiliul Economic.

10.00 Evoluția prețurilor

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la ședința guvernamentală în cadrul căreia va fi analizată evoluția prețurilor la carburanți, medicamente și produse de panificație.

9.30 Planificarea activităților

Planuri de activitate ale Consiliului Economic în perioada imediat următoare vor fi discutate de experții Secretariatului Consiliului Economic cu consilierii prim-ministrului interimar. (canadian pharmacy ed medications)

11.00 Digitizarea proceselor G2B

Digitizarea proceselor în cadrul Serviciului Vamal de Stat și a Camerei de Comerț și Industrie sunt discutate la Consiliul Economic, cu participarea reprezentanților BERD.

12.00 Risipa alimentară

Proiectul legii privind prevenirea pierderii și risipei alimentare în contextul activității antreprenoriale discutat în cadrul Grupului de lucru AIR cu particparea experților Secretariatului Consiliului Economic. (online pharmacy delivery dubai)

Căutare

Mai citește