CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

decembrie2020

11.00 Consiliere juridică de urgență pentru IMMuri

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la prezentarea Q&A paper – ”Consiliere juridică de urgență pentru IMMuri”.

15.00 comerț transfrontalier

Subiectul facilitării comerțului transfrontalier pentru agenții economici moldoveni, discutat de Ministerul Economiei și Infrastructurii cu experți ai Secretariatului Consiliului Economic.

11.00 COVID-19 impact socio-economic

Rezultatele Studiului de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economice și a Matricei cu politici de redresare, vor fi discutate în cadrul grupului operativ UN Socio-Economic Impact of COVID-19.

10.00 ANOFM

Vă invităm la webinarul cu tema ”Susținere financiară din partea statului pentru antreprenori la crearea locurilor de muncă și ocuparea acestora”. Evenimentul este organizat de Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă pe platforma Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM. Webinarul va avea loc pe 15 decembrie 2020, ora 10.00. Evenimentul va putea fi urmărit […]

14.30 Codul Muncii

Digitizarea relațiilor angajat-angajator sunt discutate în cadrul Comisiei Tripartite cu participarea experților Secretariatului Consiliului Economic.

10.00 risipa alimentară

Subiectul reducerii deșeurilor alimentare discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții Organizației pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite.

Portalul guvernamental al antreprenorului

Agenția de Guvernare Electronică (AGE) și Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul Republicii Moldova organizează Consultări publice privind lansarea Portalului guvernamental al antreprenorului în Republica Moldova. Agenda evenimentului prevede prezentarea de către specialiștii Agenției de Guvernare Electronică a Portalului guvernamental al antreprenorului, urmată de  discuții și schimb de opinii cu privire la oportunitățile și perspectivele […]

10.00 Foaia de parcurs eEconomy

Experți internaționali, reprezentanți ai instituțiilor de stat și Secretariatul Consiliului Economic în discuții pe marginea pachetului doi de acțiuni care să permită implementarea următorului sect de măsuri din Foaia de parcurs eEconomy.

Căutare

Mai citește