CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

octombrie2020

14.00 asigurarea obiectelor industriale periculoase

Discuții pe marginea subiectului asigurării obiectelor industriale periculoase au loc la Consiliul Economic cu participarea exterților internaționali, Ministerului Economiei și Infrastructurii, și reprezentanți ai comunității de afaceri.

9.30 eComerț

Studiul rapid privind dezvoltarea e-comerțului în Republica Moldova, realizat de USAID Moldova va fi prezentat pe platforma Consiliului Economic.

9.30 Consiliul Consultatitv al ÎMM

Agenda de activitate a Consiliului Consultativ al ÎMM este discutată de experții Secretariatului Consiliului Economic și Ministerul Economiei și Infrastructurii.

12.30 Invest Găgăuzia 2020

Matricea COVID, prezentată în cadrul Forumului Internațional ”Invest Găgăuzia 2020”.

11.00 Organizația Internațională pentru Dezvoltarea Dreptului

Acțiuni de conlucrare cu Organizația Internațională pentru Dezvoltarea Dreptului (IDLO)  și Consiliul Economic sunt discutate cu noul director de țară a IDLO.

14.30 eEconomy

Subiectul Digitizării economiei este discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții USAID Moldova.

9.00 Sprijinirea IMM-urilor în timpul Pandemiei COVID-19

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la Dialogul online: Sprijinirea IMM-urilor în timpul Pandemiei COVID-19. Evenimentul  este organizat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Comun cu Ministerul Economiei și Infrastructurii.  

15.30 egalitate și nediscriminare

Subiecte legate de egalitate și nediscriminare sunt discutate la Ministerul Justiției cu participarea experților Secretariatului Consiliului Economic.

12.00 eEconomy

Primele rezultate a implementării subiectelor din Foaia de parcurs eEconomy este discutată în cadrul Consiliului Economic.

10.00 agent de muncă temporară

Subiectul agentului de muncă temporară este discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic în comun cu reprezentanți ai autorităților publice.

Căutare

Mai citește