CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

septembrie2020

10.00 Agent de muncă temporară

Subiectul privind reglementarea muncii prin agent de muncă temporară este discutat de experții Secretariatului Consiliui Economic cu reprezentanți ai instituțiilor statului.

9.00 Matricea COVID

Discuții pe marginea primelor rezultate ale Matricei COVID cu reprezentanți ai Ministerului Finanțelor.

14.00 Digitizarea economiei

Punerea în aplicare a subiectelor din Foiaia de parcurs pentru impulsionarea procesului de digitizare a economiei naționale și dezvoltare a comerțului electronic este discutată de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii.

16.00 Master Card

Experții Secretariatului Consiliului Economic, reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii, ai Băncii Naționale și ai GIZ vor discuta cu reprezentanții Master Card posibilități de popularizare a plăților eleclectronice.

Notificarea în calitate de operator de date cu caracter personal va fi discutată de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanți ai CNPDCP.

11.00 Memorandum de Colaborare

Un Memorandum de Colaborare va fi semnat între Secretariatul Consiliului Economic și ANOFM. (canadian pharmacy phone number)

10.00 semnătura electronică

Promovarea acțiunilor de utilizare pe scară largă a semnăturii electronice este discutată de experții Secretariatului Consiliului Economic cu experți internaționali și reprezentanți ai instituțiilor publice.

10.00 Harta Interactivă a IMM-urilor

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la evenimentul de lansare a Hărții Interactive a IMM-urilor.

10.00 cont bacar

Experți internaționali exploarează posibilități și experiențe în procesul  deschidere a contului bancar la distanță.

12.30 promovarea investițiilor

Membrii Consiliului Economic discută cu reprezentanții BERD despre necesitatea consolidării capacităților pentru susținere a agențiilor de promovare a investițiilor în cele 6 țări ale Parteneriatului estic.

Căutare

Mai citește