CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

august2020

8.30 Matricea COVID

ședință de sumarizare acțiunilor de elaborare s Matricei COVID.

16.00 asigurarea obiectelor industriale periculoase

Planul de acțiuni privind asigurarea obiectelor industriale periculoase discutate de experții Secretariatului Consiliului Economic cu experți internaționali.

14.00 digitizarea economiei

Experții Consiliului Economic discută cu reprezentanții Proiectului USAID Reforme Structurale în Modova suportul care poate fi acordat în procesul de promovare a reformelor de digitalizare a economiei.

11.00 gospodării țărănești

Eliminarea constrângerilor la înregistrarea gospodăriilor țărănești este discutată de experții Consiliului Economic cu instituțiile de resort.

11.00 semnătura electronică

Experții de la Consiliul Economic discută cu experți internaționali pe marginea soluțiilor care ar ajuta la eleborarea măsurilor care ar permite recunoaștere unilaterală a semnăturilor electronice din spațiul UE.

15.00 Impactul pandemiei COVID-19 asupra activității companiilor din Moldova

Prezentarea studiului „Impactul pandemiei COVID-19 asupra activității companiilor din Moldova: realități, așteptări, acțiuni” Ediția August 2020, efectuat de Camera de Comerț Americană din Moldova, în colaborare cu Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru. Ședința va fi prezidată de Dl Serghei RAILEAN, Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vicepreședinte al Consiliului Economic. În cadrul ședinței vor fi discutate […]

13.00 Semnătura electronică

Experții Secretariatului Consiliului Economic în comun cu experți europeni discută subiectul de recunoaștere unilaterală a semnăturilor electronice din spațiul UE.

10.00 Agent de muncă temporară

Subiectul legat de reglementarea conceptului de agent de muncă temporară este discutat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu participarea experților Consiliului Economic.

15.00 Responsabilitattea Extinsă a Producătorului

Ședință tehnică pe platforma Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, despre aspectele ce vizează aplicarea mecanismului economic ce ține de implementarea REP (Responsabilitate extinsă a producătorului) în Republica Moldova. În vederea elaborării și implementării acestui mecanism, prevăzut, conform angajamentelor din AA/DCFTA, precum și în legislația națională, EBA Moldova, cu asistența proiectului GIZ “Consilierea Guvernului RM în […]

10.00 Semnătura electronică și identificarea la distanță

Semnătura electronică și identificarea la distanță este dezbătută în cadrul Grupului de lucru ad-hoc ”Digitizarea economiei”.

Căutare

Mai citește