CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iulie2020

10.00 agnet de muncă temporară

Discuții pe marginea subiectului de agnet de muncă temporară organizate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției sociale cu participarea experților Secretariatului Consiliului Economic.

11.00 Matricea COVID

Impactul pandemiei COVID-19 asupra sectoarului horticol din Moldova discutat cu asociații de afaceri din domeniu cu experții care elaborează Studiul de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei.

13.00 Foia de parcurs-Digitizarea economiei

Urmare a procesului de colectare și consultare a propunerilor pentru Foaia de parcurs pentru impulsionarea procesului de digitizare a economiei naționale și dezvoltare a comerțului electronic, lansată de Ministerul Economiei și Infrastructurii, are loc ședința de prezentare a versiunii finale a documentului și lansarea procesului de implementare a Foii.

15.00 Matrice COVID-19

Impactul pandemiei COVID-19 asupra sectoarului automotive din Moldova discutat cu asociații de afaceri din domeniu cu experții care elaborează Studiul de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei. (top online pharmacy)

11.00 Matrice COVID-19

Impactul pandemiei COVID-19 asupra sectoarului construcții și imobiliare din Moldova discutat cu asociații de afaceri din domeniu cu experții care elaborează Studiul de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei.

10.00 DCFTA

Acordul de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător dintre Moldova şi UE – o oportunitate în depășirea efectelor COVID-19. Subiectul este abordat inclusiv în cadrul Consiliului Economic pe lângă prim-ministrul RM,  la inițiativa Asociației Businessului European din Moldova.   (50gram.com.my)

15.30 Matrice COVID-19

Impactul pandemiei COVID-19 asupra sectoarului IT din Moldova discutat cu asociații de afaceri din domeniu cu experții care elaborează Studiul de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei. (canadian pharmacy cheap)

10.00 Matrice COVID-19

Impactul pandemiei COVID-19 asupra sectoarului industiriei cărnii din Moldova discutat cu asociații de afaceri din domeniu cu experții care elaborează Studiul de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei.

16.00 Matrice COVID-19

Experții care elaborează Studiul de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei discută în comun cu reprezentanții Biroului Național de Statistică livrarea datelor necesare Studiului.

14.00 Matrice COVID-19

Impactul pandemiei COVID-19 asupra sectoarului industiriei laptelui din Moldova discutat cu asociații de afaceri din domeniu cu experții care elaborează Studiul de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei.

Căutare

Mai citește