CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

A fost lansat sondajul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri”

6 iulie 2020 – Chestionarul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri” care va fi realizat în perioada 6-18 iulie 2020, este adresat întreprinderilor din toate sectoarele economiei naționale și poate fi accesat AICI.

Prin intermediul sondajului reprezentanții comunității de afaceri vor putea furniza informații despre măsura în care este afectată activitatea lor, factorii care le dăunează cel mai mult, dar și acțiunile care i-ar ajuta să facă față situației create.

Sondajul este efectuat de Camera de Comerț Americană din Moldova, în colaborare cu Secretariatul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru.

Rezultatele chestionarului vor fi utilizate la realizarea studiului de impact al crizei pandemice COVID-19 asupra sectoarelor economiei lansat pe 22 iunie. În rezultatul studiului vor fi elaborate acțiuni pentru depășirea problemelor comunității de afaceri.

Studiul de impact al crizei pandemice COVID-19 asupra sectoarelor economiei este realizat de Secretariatul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru în colaborare cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și al altor parteneri de dezvoltare.

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de proiectul Corporației Internaționale Financiare Reforma climatului investițional, finanțat de Agenția de Dezvoltare Internațională a Guvernului Suediei.

 

Căutare

Mai citește

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.