CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

The Secretariat of the Economic Council to the Prime Minister is supported by the European Bank for Reconstruction and Development, funded by the UK Government’s Good Governance Fund
img
Language

16.00 Relații de muncă, facilități fiscale și subvenții

– Munca la distanță: cum o faci corect și responsabil?
– Cum asigurăm spațiul de muncă sigur pentru angajaţi?
– Cum beneficiem de subvențiile acordate de stat?

Pune întrebări juriștilor experimentați, care îți stau acum la dispoziție, datorită asistenței BERD. Roger Gladei, partener conducător, și Irina Sugoneaco, asociat senior la Biroul Asociat de Avocați Gladei și Partenerii, vor ține cel de al doilea webinar “Relații de muncă, facilități fiscale și subvenții”. (tramadol)
Evenimentul face parte din seria a trei webinare „Consiliere juridică de urgență”, care vor aborda problemele juridice actuale, cu care se confruntă ÎMM-urile locale pe timp de criză.
Webinarele sunt adresate ÎMM-urilor locale și au scopul de a sensibiliza mediul de afaceri prin oferirea asistenței juridice și practice necesare pentru identificarea celui mai bun curs de acțiune în circumstanțe de pericol financiar și incertitudine comercială produse de criza Covid-19.
Te așteptăm joi, 2 iulie 2020, între orele 16.00 – 17.30, pe platforma Zoom. Aici găsești linkul pentru înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/1nUJIyVFOf4RdtKV41FpJoB47aJyh0YFL9znzq92Yxlk/viewform?edit_requested=true
Agenda detaliată a evenimentului va fi expediată odată cu confirmarea înregistrării la Webinar.
__________________________________________________________
Proiectul „Consiliere juridică de urgență” este organizat cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucții și Dezvoltare în parteneriat cu Consiliul Economic pe lângă Prim-ministrul RM și este susținut de Fondul de Impact BERD pentru Micile Afaceri (Japonia, Korea, Luxembourg, Suedia, Italia, SUA, Elveția și Taipei China).

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare.

Căutare