CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iunie2020

10.00 Studiul de impact

Ședință tehnică cu participarea reprezentanților Biroului Național de Statistică și experți ai Secretariatului Consiliului Economic pe marginea accesării datelor necesare la elaborarea Studiului de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei naționale.

14.00 povara raportării

Subiectul raportării către stat de către agenții economici discutat de experții GIZ, cei ai Secretariatului Consiliului Economic și reprezentanții Biroului Național de Statistică.

16.00 Probleme contractuale și comerț electronic

Are loc webinarul Probleme contractuale și comerț electronic. – Ce faci dacă pandemia și starea de urgență te-a împiedicat să execuți contractul? – Vrei să treci afacerea pe online, dar știi de ce aspecte legale să te ghidezi? – Ai datorii la credite și vrei să înțelegi cum să procedezi? Pune întrebări juriștilor experimentați, care […]

10. 00 Raporturi de muncă

Experții Secretariatului Consiliului Economic în discuții cu reprezentanții Asociației Businessului European despre soluțiile aplicate în raporturile de muncă în contextul Covid-19. (Theclickreader)

15.00 Lansarea elaborării matricei cu impacturi

Ședința de lansare a elaborării matricei cu impacturi și măsuri de redresare pentru sectoarele afectate de criza COVID-19.

12.30 Perceperea reformelor structurale

Prezentarea studiului privind perceperea reformelor structurale de către mediul de afaceri și publicul larg.

10.00 Ucenicia

Discuții tehnice pe marginea conceptului de ucenicie la locul de muncă.

14.00 Ucenicia la Locul de muncă și Ucenicia în cadrul Învățămîntului Dual

Experți internaționali și reprezentanții instituțiilor de stat de resort discută necesitatea reglementării Uceniciei la Locul de muncă și Uceniciei în cadrul Învățămîntului Dual.

9.30 Foaia de parcurs pe e-Economy

Discuții la Ministerul Economiei și Infrastructrii, cu participarea experților Secretariatului Consiliului Economic, pe marginea Foii de parcurs pe e-Economy. (Xanax)

10.00 Ședința Plenară a Consiliului Economic

Ședința plenară a Consiliului Economic condusă de   Ion CHICU, Prim-ministrul RM. În cadrul plenarei urmează să fie discutate: Gradul  de realizare a propunerilor comunității de afaceri privind îmbunătățirea climatului antreprenorial, expuse în cadrul evenimentelor ”Dialog Pro-Business”, Plenara Consiliului Economic și întrevederea Prim-ministrului cu membrii EBA și AmCham din decembrie 2019. Perspectivele economice ale Republicii Moldova […]

Căutare

Mai citește