CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

mai2020

10. 00 Suport juridic pentru întreprinderile mici și mijlocii

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Echipa de susținere a micului business (Advice for Small business) si Echipa Dreptul în Tranziție, cu suportul Fondului Micului Business (Small Business Impact Fund) al BERD și a Guvernului Republicii Coreea, a lansat un proiect de suport juridic pentru întreprinderile mici și mijlocii (ÎMM) din Republica Moldova, menit […]

13.00 Foaia de parcurs e-Economy

Ministerul Economiei și Infrastructurii lansează Foaia de parcurs pe e-Economy. La discuțiile de lansare participă experți ai Secretariatului Consiliului Economic și membri ai platformei.

13.00 Digitizarea economiei

Dezbateri despre digitizarea relațiilor B2G (Business-Guvern), B2B (Business-Business) și B2C (Business-Consumator) la Ministerul Economiei și Infrastructurii cu participarea experților Secretariatului Consiliului Economic.

16.30 Mastercard Virtual Digital Safari

Experți ai Secretariatului Consiliului Economic participă la turul virtual în domeniul tehnologiei și inovării despre aplicații digitale de top și bune practici în domeniul plăților digitale.

14.00 E-Sănătate

Sistemul Informațional Integrat E-Sănătate și reglementarea Telemedicinii discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu reprezentanții asociațiilor de business.

Căutare

Mai citește