CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

The Secretariat of the Economic Council to the Prime Minister is supported by the European Bank for Reconstruction and Development, funded by the UK Government’s Good Governance Fund
img
Language

Legea privind procedura de stabilire a încălcărilor și aplicarea de sancțiuni legate de prevenirea spălării banilor

21 mai 2020 – Secretariatul Consiliului Economic a intervenit la începutul acestui an, în comun cu Confederația Națională a Patronatului pe marginea proiectului de Lege privind procedura de stabilire a încălcărilor și aplicarea de sancțiuni legate de prevenirea spălării banilor.

Implicarea experților pe marginea acestui document a fost dictată de alertările făcute de comunitatea de afaceri.

Secretariatul Consiliului Economic în comun cu reprezentanți sectorului asociativ, a lucrat la îmbunătățirea documentului, majoritatea propunerilor fiind acceptate de Ministerul Justiției și aprobate de Guvern. În cele din urmă, Parlamentul a adoptat această lege, cu mai multe propuneri enunțate în cadrul platformei Consiliului Economic. 

Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și de proiectul Corporației Internaționale Financiare Reforma climatului investițional, finanțat de Agenția de Dezvoltare Internațională a Guvernului Suediei.


Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru este sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu susținerea financiară a Fondului Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare.

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.