CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

februarie2020

14.30 Accesul străinilor pe piața muncii

Va avea loc ședința privind accesul străinilor pe piața muncii, organizată în cadrul Grupului de lucru nr. 3 „Stimularea și menținerea investițiilor private” al Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru. Agenda ședinței: – Prezentarea succintă a modificărilor propuse de către reprezentanții Biroului Migrație și Azil; – Discuții privind soluțiile de dezvoltare de mai departe a accesului strainilor pe […]

16.00 Piața muncii

Accesul străinilor la piața muncii din Moldova va fi dezbătut la Secretariatul Consiliului Economic în cadrul unei ședințe tehnice cu participarea reprezentanților comunității de afaceri.

9.00 Plăți electronice

Diversificarea serviciilor de plăți electronice, discutate la Secretariatul Consiliului Economic.

13.00 Învățământul dual

Aspecte legate de Învățământul dual în contextul dezvoltării Legii Uceniciei, vor fi discutate de experții Secretariatului Consiliului Economic și experți din Germania. (cheap viagra online canadian pharmacy)

12.00 Noul Cod al Muncii

Subiectul elaborării și promovării unui Nou Cod al Muncii este discutat de experții Secretariatului Consiliului Economic cu șefii Grupurilor de lucru din cadrul platformei.

15.00 Turism

Subiecte legate de dezvoltarea turismului în Moldova, discutate la Secretariatul Consiliului Economic.

14.00 prevenirea spălării banilor și finanțării terorismului

Modificările propuse de Banca Națională a Moldovei la proiectului de lege privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și modul de aplicare a sancțiunilor, recent remis în Parlament de Guvern, vor fi  discutate la Consiliul Economic.

10.00 povara de raportare în afaceri

Povara de raportare în afaceri și ghișeul unic în raportare vor fi discutate în cadrul Grupului de lucru nr. 5 „Îmbunătățirea poziției Moldovei în clasamentele economice internaționale” al Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru.  

10.00 Comitetului Consultativ de pe lângă Serviciul Vamal

Vă invităm la  ședința extinsă a Comitetului Consultativ de pe lângă Serviciul Vamal și  Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, în cadrul căreia vor fi abordate următoarele subiecte: Modificările efectuate în vederea îmbunătățirii procedurii de determinare a valorii în vamă a mărfurilor și a mecanismului de comunicare; Acțiunile întreprinse de către Serviciul Vamal în vederea modernizării […]

15.00 AIR

Analiza impactului de reglementare – subiect discutat de experții Secretariatului Consiliuului Economic și ai Cancelariei de Stat.

Căutare

Mai citește