CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

noiembrie2019

11.00 acces la infrastructură

Reprezentanții comunității de afaceri discută cu reprezentanții instituțiilor de stat de resort subiectul accesului la inftrastructură a operatorilor de telefonie mobilă.

11.00 accesul la infrastructură

Operatorii de telefonie mobilă vor purta discuții cu reprezentanții statului pe marginea subiectului accesului la infrastructură. Agenții economici solicită acest lucru în baza legii 28/2016 privind accesul pe proprietăți și utilizarea partajată a infrastructurii asociate rețelelor publice de comunicații electronice.

10.00 reglementarea construcțiilor

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la discuții cu privire la reglementarea construcțiilor organizate la Ministerul Economiei și Infrastructurii.

14.00 acces la infrastructură

Comunitatea de afaceri solicită accesul la unele imobile și terenuri pe care le administrează Ministerul Apărării, pentru instalațiile de telecomunicații. (ordering drugs from canada)

11.00 ANSA

Serviciile Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor prestate la frontiera de stat, dezbătute la Secretariatul Consiliului Economic în comun cu experți naționali și internaționali.

Căutare

Mai citește