CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

august2019

13.30 modul de trecere a frontierei a mărfurilor supuse controlului de ANSA

Iidentificarea soluțiilor de depășire  a implementării unor prevederi din Regulamentul privind modul de trecere a frontierei de stat a mărfurilor supuse controlului de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

11.30 plafonul comercial

Consultări privind modificările legii comerțului la compartimentul „plafonul comercial” au avut loc la Ministerul Economiei și Infrastructurii cu participarea experților Secretariatului Consiliului Economic.

10.00 produse second hand

Dezbateri pe marginea înlăturării restricțiilor nejustificate la importul unor produse second hand.

10.00 Importul produselor alimentare

Discuții pe marginea Regulamentului privind modul de trecere a frontierei de stat a mărfurilor supuse controlului de către ANSA.

10. 00 Grupul de luru 1

Dezbateri pe marginea Legii 116 privind securitatea industrială a obiectelor industriale periculoase.

9.00 Planul de Acțiuni al Guvernului

Experții Consiliului Economic perticipă la dezbateri publice organizate de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului pe marginea Planului de Acțiuni al Guvernului 2019-2020.

16.00 Planul de Acțiuni al Guvernului

Experții Consiliului Economic perticipă la dezbateri publice organizate de Ministerul Finanțelor pe marginea Planului de Acțiuni al Guvernului 2019-2020.

14.00 Implementarea Legii 116

Întrevederea reprezentanților CNPF cu experții Secretariatului Consiliului Economic pe marginea implementării legii 116 privind securitatea industrială a obiectelor industriale periculoase.

Căutare

Mai citește