CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

iulie2019

13.00 accesul la apa pentru irigare

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la dezbateri din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului pe marginea modificărilor legislative care să permită accesul agricultorilor la apa din bazinele acvatice pentru irigare.

10.00 incinerarea și coincinerarea deșeurilor

Experții Secretariatului Consiliului Economic vor participa la discuții publice organizate la Parlament pe marginea modificărilor propuse la legea 209 privind deșeurile.

coincinerarea deșeurilor

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la dezbateri pe marginea subiectului coincinerării deșeurilor.

Centrul Internațional pentru Antreprenoriat Privat

Întrevederea Experților de la Secretariatul Consiliului Economic cu Frank Brown Directorul  Departamentului de Anticorupție și Guvernanță al Centrului Internațional pentru Antreprenoriat Privat.

15.00 ședința Secretariatului Consiliului Economic

Experții Secretariatului Consiliului Economic în discuții cu consilierul prim-ministrului în politici de dezvoltare pentru economie și intermediere financiară Victor Burunsus.

11.00 întrevedere cu experții GIZ

Experții de la Proiectul Consilierea Guvernului RM în Politici Economice al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei discută cu experții Secretariatului Consiliului Economic aspecte noi ale Proiectului și modalități de cooperare în cadrul subiectelor economice de interes comun.

10.00 întrevederea membrilor Consiliului Economic cu consilierul Prim-ministrului pe economie

Reprezentanți ai asociațiilor de business în comun cu consilierul Prim-ministrului pe economie, vor puncta subiectele prioritare care trebuie discutate în cadrul platformei Consiliului Economic.

8.30 monitorizare a calității laptelui

Necesitatea existenței unui program național de monitorizare a calității laptelui ca  elemen-cheie în accesarea pieței UE este discutată la Banca Mondială cu participarea experților naționali și internaționali printre care și experți ai Secretariatului Consiliului Economic.

Căutare

Mai citește