CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

mai2019

activitatea de întreprinzător în bază de patentă

Activitatea de întreprinzător în bază de patentă în discuții la Secretariatul Consiliului Economic cu reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii, Ministrului Finanțelor și Serviciului Fiscal.

stimulentele fiscale

Reprezentanți ai delegației Consiliului Europei vor discuta cu experții Secretariatului Consiliului Economic subiectul stimulentelor fiscale pentru sistemele de integritate în întreprinderi.

11.00 ÎMM

Experții de la Secretariatul Consiliului Economic în comun cu Echipa proiectului Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova discută subiectul ÎMM în RM.

MAccess

Experții Secretariatului Consiliului Economic în discuție cu reprezentanții Agenției de Guvernare Electronică pe marginea subiectului Serviciului MAccess.

10.30 Plățile electronice

Subiectul plăților electronice este dezbătut de experții Secretariatului Consiliului Economic în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții Băncii Naționale a RM.

Promovarea plăților electronice

Experții Secretariatului Consiliului Economic în discuție cu reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei pe marginea subiectului promovarea plăților electronice și reducerea numerarului în economie.

15.00 MPay

Experții Secretariatului Consiliului Economic participă la întrevederea organizată de Agenția de Guvernare Electronică pe marginea subiectului MPay pentru bănci.

10.00 accesul la date publice

Reprezentanții Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova în discuții cu experții Secretariatului Consiliului Economic pe marginea subiectului accesului la datele publice privind societățile comerciale.  

Căutare

Mai citește