CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

martie2019

13.00 reforma raportării în afaceri

Reforma raportării în afaceri, cum este implementarea ghișeului unic în raportare și revizuire și reducerea poverii de raportare, este discutată în cadrul ședinței Consiliului Economic la care vor participa autorități ale statului și reprezentanții asociațiilor de business.

10.00 Conformarea la noile prevederi ale reformei actelor permisive

Subiectul conformării la noile prevederi ale reformei actelor permisive de către instituțiile statului va fi discutat în cadrul ședinței convocate de Corpul de Control al Prim-ministrului, cu participarea experților din Secretariatul Consulului Economic. În cadrul dezbaterilor se va discuta necesitatea monitorizării minuțioase a actelor permisive și documentelor eliberate de autorități.

10.00 Accesul băncilor la datele deținute de către I.P. Agenția Servicii Publice

Subiectul „Accesul băncilor la datele deținute de către I.P. ”Agenția Servicii Publice” va fi dezbătut la Consiliul Economic.

11.00 Legea uceniciei

Grupul de lucru Dezvoltarea pieței muncii va discuta aspecte legate de necesitatea promovării Legii uceniciei.

10.00 activitatea independentă de întreprinzător

Analiza procedurilor administrative în activitatea independentă de întreprinzător în comparație cu cele din activitatea în baza patentei, vor fi dezbătute de reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii, Ministerului Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat dar și alte instituții relevante, în cadrul dezbaterilor organizate de platforma Consiliului Economic.  (pharmacy rx one)

10.00 Strategia de dezvoltare a Industriei pentru anii 2019-2030

Strategia de dezvoltare a Industriei pentru anii 2019-2030 va fi discutată în cadrul unei ședințe a platformei Consiliului Economic. Evenimentul se va desfășura pe 14 martie 2019, ora 10:00, sala de ședințe et. 1, Casa Guvernului (intrarea din  str. G. Bănulescu-Bodoni). (canadian pharmacy world reviews)

11.00 ședință de planificare

Subiectele ce urmează a fi discutate în cadrul Grupului de lucru Facilitarea Comerțului Transfrontalier, vor fi dezbătute în cadrul unei întruniri de planificare dintre președinta Grupului de lucru Mariana Rufa și experții Secretariatului Consiliului Economic.

10.00 Grupul de lucru 5

Întrunire a experților Secretariatului Consiliului Economic cu șeful Grupului de lucru Îmbunătățirea poziției Moldovei în clasamentele economice internaționale, Alexandru Baltag, director executiv al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova. Scopul întrunirii este dezbaterea subiectelor ce urmază a fi puse în discuție în cadrul Grupului de lucru.

11.00 Grupul de lucru 3

Ședință de planificare a activității Grupului de lucru Stimularea și menținerea investițiilor private. Șefa Grupului de Lucru Ana Groza va dezbate subiectele cu experții Secretariatului.

10.00 Grupul de lucru 4

Șeință de planificare al Grupului de lucru Rеduсеrеa oсupării informalе și a fеnomеnului ,,salariilor în pliс” va avea loc în cadrul secretariatului Consiliului Economic cu șeful Grupului de lucru Vladislav Caminschi. (advvisioncenters)

Căutare

Mai citește