CONSILIUL ECONOMIC PE LÂNGĂ PRIM-MINISTRUL RM

img
Language

ianuarie2019

9.00 consultarea Planului de Acțiuni

Ședință de lucru în cadrul căreia membrii a trei grupuri de lucru vor dezbate conținutul Planului de Acțiuni al Consiliului Economic pentru anul 2019.

10.00 Legea 308

Ședință tehnică pe marginea necesității modificării Legii 308 cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

10.00 Servicii nemedicale

Prevederile legate de serviciile nemedicale sunt analizate de reprezentanții asociațiilor de business din domeniu și experții secretariatului Consiliului Economic. (Alprazolam)

10.00 Legislația în domeniul combaterii spălării banilor

Continuă discuțiile pe marginea depistării soluțiilor de eliminare a constrângerilor pentru business, cauzate de legislația în domeniul combaterii spălării banilor.

10.00 Legea uceniciei

Experții IFC, ai Secretariatului Consiliului Economic și ai Ministerului Educației discută, în cadrul unei ședințe tehnice, aspecte legate de Legea uceniciei.

14.00 Produse lactate

Normele ce reglementează cerințele tehnice de producerea produselor lactate și lansarea exporturilor produselor lactate, sunt discutate în cadrul unei ședințe tehnice la Secretariatul Consiliului Economic cu reprezentanții Cancelariei de Stat, ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și ai Asocțiației producătorilor de lapte.

Căutare

Mai citește